DESPRE NOI

Centrul de Carieră este alături de comunitatea Universității Babeș-Bolyai oferind servicii de consiliere și orientare profesională.

Ne dorim ca studenții noștri să fie echipați cu competențele necesare pentru a face față tuturor provocărilor academice și de carieră.

Prin serviciile noastre încurajăm studenții să gândească critic asupra procesului de dezvoltare profesională, să ia decizii responsabile, să reflecteze și să acționeze în acord cu interesele și valorile lor. Activitatea noastră se bazează pe câteva principii importante pentru noi:

• Toate serviciile sunt oferite gratuit pentru studenții și absolvenții UBB
• Adaptăm mereu serviciile noastre în funcție de solicitările primite din partea comunității
• Toate serviciile noastre se bazează pe confidențialitate și un mediu de siguranță pe care îl oferim clienților noștri

VALORILE NOASTRE

SUSȚINERE

Credem că fiecare persoană este unică și adaptăm serviciile în funcție de particularitățile fiecărui client.

CONECTARE

Suntem într-o relație strânsă cu organizațiile studențești pentru a identifica din timp nevoile existente la nivelul universității.

INOVARE

Credem în continua dezvoltare prin cercetare și activitate practică, având o echipă de consilieri informată și oferind servicii.

RESPECT

Respectăm și apreciem diversitatea, promovând egalitatea de șanse.

ECHIPA

Echipa de voluntari - consilieri orientare în carieră

Otilia Calfa

Salutare!Sunt în prezent sunt masterand în psihologie, studiind consilierea vocațională în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Am lucrat până acum atât cu elevi de liceu, cât și

MAI DEPARTE »

Alex Bibire

Bună! Mă numesc Alexandru și sunt, în cadrul Universității Babeș Bolyai, absolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie.

MAI DEPARTE »

Mara Oniga

Salut! Eu sunt Mara, psiholog si consilier vocațional. La centrul de carieră putem discuta despre orice dificultate pe care o ai legată de viața ta profesională.

MAI DEPARTE »

Ioana Corcea

Salutare! Sunt Ioana: psiholog, pasionată de poveștile de viață ale oamenilor și înclinată înspre oferire de ajutor. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie.

MAI DEPARTE »

Claudia Șomfelean

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și în prezent îmi continui studiile în cadrul programului masteral Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană.

MAI DEPARTE »

Cosmina Dumitrașc

Mă numesc Cosmina, sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, în cadrul UBB. În prezent îmi continui studiile în cadrul programului masteral Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană.

MAI DEPARTE »

Oana Macarie

Salutare! Mă numesc Oana și sunt în prezent studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. În cadrul Centrului de Carieră, Orientare Profesională și Alumni activez în rolul de voluntar.

MAI DEPARTE »