FĂ-ȚI PRACTICA LA CCOPA

Dacă esti student la Psihologie, licență anul 3 sau masterat, ai oportunitatea de a face practica în acest semestru în cadrul Centrului de Carieră, Orientare Profesională și Alumni, UBB.

CE VEI FACE LA PRACTICĂ?

Ai ocazia să te implici în dezvoltarea și livrarea activităților de grup, în format de workshop-uri sau coaching de grup. Temele abordate fac parte din sfera consilierii și orientării în carieră și pot implica aspecte ce țin de autocunoaștere, strategii de învățare, obiective profesionale, decizii de carieră, managementul timpului, managementul stresului în context profesional

DE CE SĂ FACI PRACTICA LA NOI?

  • înveți să analizezi nevoile unui grup-țintă,
  • înveți să te adaptezi nevoilor beneficiarilor de la un moment la altul și de la un grup la altul,
  • dezvolți competențe de creare de activități practice potrivite pentru formatul de grup,
  • exersezi abilități de gestionare a dinamicii de grup,
  • transferi în limbaj de interfață concepte și teorii specifice din domeniul psihologiei.

CÂND SE FACE PRACTICA?

Activiatea se desfășoară la Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni, Complexul Studențesc Hașdeu, Clădirea Cantinei Studențești, Cluj-Napoca. Întâlnirile vor avea loc săptămânal, minim 2 ore/săptămână, programul fiind unul flexibil.

SELECȚIE

Procesul de selecție constă într-o primă etapă de evaluare a motivației și a abilităților candidatului în format scris, urmată de participarea la un interviu practic cu membrii consilieri ai programului de practică. Se oferă până la 42 de ore de practică pentru parcurgerea completă a programului.

DEADLINE PENTRU ÎNSCRIERI: 10 MARTIE 2024