CONSILIERE ÎN CARIERĂ

Dacă dorești să te programezi la o sesiune de consiliere și orientare în carieră, te rugăm să completezi formularul alăturat. 

Formular – Programare consiliere profesională

Aceste sesiuni de consiliere și orientare în carieră sunt gratuite pentru toți elevii în ani terminali, studenți și absolvenți ai UBB, indiferent de facultatea sau specializarea urmată. Ședințele de consiliere se desfășoară individual, fie online, fie față în față și sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărei persoane consiliate.

Echipa de voluntari - consilieri orientare în carieră

Cosmina Dumitrașc

Mă numesc Cosmina, sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, în cadrul UBB. În prezent îmi continui studiile în cadrul programului masteral Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană.

MAI DEPARTE »

Oana Macarie

Salutare! Mă numesc Oana și sunt în prezent studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. În cadrul Centrului de Carieră, Orientare Profesională și Alumni activez în rolul de voluntar.

MAI DEPARTE »

Otilia Calfa

Salutare!Sunt în prezent sunt masterand în psihologie, studiind consilierea vocațională în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Am lucrat până acum atât cu elevi de liceu, cât și

MAI DEPARTE »

Mara Oniga

Salut! Eu sunt Mara, psiholog si consilier vocațional. La centrul de carieră putem discuta despre orice dificultate pe care o ai legată de viața ta profesională.

MAI DEPARTE »

Claudia Șomfelean

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și în prezent îmi continui studiile în cadrul programului masteral Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană.

MAI DEPARTE »

Alex Bibire

Bună! Mă numesc Alexandru și sunt, în cadrul Universității Babeș Bolyai, absolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie.

MAI DEPARTE »