CONSILIERE ÎN CARIERĂ

Dacă dorești să te programezi la o sesiune de consiliere și orientare în carieră, te rugăm să completezi formularul alăturat. 

Formular – Programare consiliere profesională

Aceste sesiuni de consiliere și orientare în carieră sunt gratuite pentru toți elevii în ani terminali, studenți și absolvenți ai UBB, indiferent de facultatea sau specializarea urmată. Ședințele de consiliere se desfășoară individual, fie online, fie față în față și sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărei persoane consiliate.

Echipa de voluntari - consilieri orientare în carieră

Otilia Calfa

Salutare!Sunt în prezent sunt masterand în psihologie, studiind consilierea vocațională în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Am lucrat până acum atât cu elevi de liceu, cât și

MAI DEPARTE »

Oana Macarie

Salutare! Mă numesc Oana și sunt în prezent studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. În cadrul Centrului de Carieră, Orientare Profesională și Alumni activez în rolul de voluntar.

MAI DEPARTE »

Claudia Șomfelean

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și în prezent îmi continui studiile în cadrul programului masteral Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană.

MAI DEPARTE »

Ioana Corcea

Salutare! Sunt Ioana: psiholog, pasionată de poveștile de viață ale oamenilor și înclinată înspre oferire de ajutor. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie.

MAI DEPARTE »