GHID ONLINE
ORIENTARE ÎN CARIERĂ

Salut!

Dacă ești într-un moment când vrei să te cunoști mai bine, ai ajuns în locul potrivit.

Consilierea vocațională și orientarea în carieră îți permit să înțelegi cine ești tu ca persoană, care sunt factorii ce te influențează în luarea deciziilor, ce aspirații sau valori profesionale ai, care sunt aspectele asupra cărora mai trebuie să lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele profesionale.

Și dacă tot am amintit despre obiective, tot aici vei descoperi cum formulezi corect un obiectiv, cum te motivezi pentru a-l atinge, cum găsești și cum implementezi strategii pentru obținerea rezultatelor dorite. Pe scurt, îți propunem un instrument care să te ghideze prin procesul conștientizării de sine, care să te ajute să identifici oportunitățile de carieră ce sunt de interes pentru tine, care să-ți ofere suport în luarea deciziei și planificarea carierei și să te conducă în primii pași de implementare a planului de carieră.

Așadar, dacă încă nu ai nici cea mai mică idee cine ești, vom descoperi împreună. Dacă, dimpotrivă, știi foarte bine și cine ești și ce îți dorești, vom căuta împreună strategii prin care să-ți dezvolți ideile din punct de vedere profesional.