Ilyés Bogi

Bună! Mă numesc Ilyés Bogi, iar în prezent sunt voluntar la centrul de consiliere în carieră, unde mă ocup în principal de consiliere în carieră și susțin diverse workshop-uri pentru studenți. În plus, sunt autor voluntar la revista Psinapszis din Budapesta, în intermediul căreia încerc să aduc psihologia mai aproape de oameni cu articole de popularizare a științei.
 

De la o vârstă fragedă, am fost interesată de forțele motrice interne din spatele comportamentului nostru, așa că am ales aria de studiu a Psihologiei de la Universitatea Babeș-Bolyai. În prezent sunt masterandă la Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie.

În calitate de consilier de carieră, scopul meu principal este să ajut studenții să-și găsească propria cale și să promoveze angajamentul față de cariera aleasă. În timpul muncii mele, încerc să găsesc punctele forte, valorile și abilitățile unice ale fiecăruia, a căror conștientizare poate ajuta la alegerea celei mai potrivite cariere și la rezolvarea problemelor legate de carieră. Consider că fiecare persoană este unică și irepetabilă, iar cunoașterea propriilor forțe și motivații ne poate ajuta să ne realizăm. Doresc să te sprijin în a-ți găsi propria cale în acest proces de auto-realizare.

 
 

***

FORMULAR – PROGRAMARE ORIENTARE PROFESIONALĂ