Ilyés Bogi

Sziasztok! A nevem Ilyés Bogi, és jelenleg a karriertanácsadó központ önkénteseként tevékenykedem, ahol elsősorban karriertanácsadással és különböző, diákoknak szervezett workshopok tartásával foglalkozom. Emellett önkéntes szerző vagyok a budapesti Pszinapszis folyóiratnál, ahol tudománynépszerűsítő cikkekkel igyekszem közelebb hozni az emberekhez a pszichológiát.
 
Már kiskoromtól érdekeltek a viselkedésünk mögött megbújó belső mozgatórugók, ezért alapképzésemül a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia szakát választottam, jelenleg mesteris hallgató vagyok a Klinikai pszichológia, Tanácsadás pszichológia és Pszichoterápia szakon.
 

Karriertanácsadóként elsődleges célom segíteni diákoknak megtalálni saját útjukat, és elősegíteni a választott pálya melletti elköteleződést. Munkám során igyekszem mindenkiben megtalálni az erősségeket, értékeket és egyedi képességeket, amelyek tudatosítása segíthet a legmegfelelőbb pálya kiválasztásában, és karrierrel kapcsolatos problémákkal való megküzdésben. Hiszek abban, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen, illetve a saját erősségeink és motivációink ismerete segíthet abban, hogy megvalósíthassuk önmagunkat. Ebben az önmegvalósítási folyamatban szeretnék a kísérő társad lenni és a saját utad megtalálásban támogatni.

 
 

***

IRATKOZZ BE KARRIERTANÁCSADÁSRA!