Vara lui 2021 are provocările ei și una dintre acestea o reprezintă susținerea licenței în format. Pe parcursul lunilor mai și iunie organizăm un grup de suport online pentru pregătirea procesului de susținere a lucrării de licență.

Ce presupune fiecare întâlnire?

În cadrul întâlnirilor, fiecare participant va prezenta părți din lucrarea de licență sau va avea o prezentare integrală. Va primi feedback de la colegi și de la facilitatorul întâlnirii. Cu siguranță NU primești indicații despre redactarea lucrării sau corectitudinea informațiilor, însă primești feedback și sprijin pentru modul în care prezinți lucrarea.

Când și cum se desfășoară fiecare întâlnire?

Întâlnirile au loc săptămânal. Prima întâlnire este prestabilită, urmând ca grupul să stabilească mai apoi calendarul întâlnirilor ținând cont de orarul studenților din grupă și de programul facilitatorului. Fiecare grupă va avea un număr de maxim 20 persoane. Prezența la întâlniri este obligatorie, indiferent dacă ești pe lista celor care susțin o prezentare la întâlnirea respectivă sau ești printre cei care oferă feedback. Absența atrage după sine excluderea din grup. Pentru a participa la întâlniri este nevoie să ai o cameră și un microfon active.

Cum mă înscriu?

Formular înscriere:

https://forms.gle/QciP7HQpz2vwtUsE9