Că vrem, că nu vrem…fiecare final de semestru aduce cu sine un maraton de examene. De data aceasta îți propunem să treci altfel prin sesiune. Am pregătit 4 grupuri din care poți face parte, fiecare dintre ele având scopul de a te ajuta să treci mai ușor prin perioada examenelor.

Despre ce este vorba?!

4 grupuri de messenger:

𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐢̂𝐧 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 este un grup dedicat celor ce NU vor să uite de sănătate fizică și mișcare în timp ce învață. Astfel că, dacă vrei niște prieteni care să îți amintească și să te motiveze să faci o plimbare, să mai dai pe la sală, să alergi sau, pur și simplu, să te ridici din când în când de pe scaun și să faci mișcare, alătură-te grupului Sport în sesiune.

𝐒𝐞𝐥𝐟𝐢𝐞 𝐢̂𝐧 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 e pentru cei aproape pasionați de fotografie. Dacă îți place să surprinzi fiecare moment, dacă te relaxează să creezi meme-uri (chiar și cu tine protagonist) alătură-te unui grup unde găsești prieteni cu care să pui în imagini sesiunea aceasta.

𝐄𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 e un grup pentru cei preocupați de sănătatea emoțională. S-a dovedit că emoțiile pozitive contribuie la: dezvoltarea potențialului nostru pe termen lung; gestionarea dificultăților vieții; dobândirea unei perspective mai largi asupra realității. Așadar, o sesiune în care exersăm emoții pozitive va avea o semnificație aparte în viețile noastre pentru că dincolo de performanțele punctuale la anumite examene, vom descoperi resurse personale cu care să ne înfrumusețăm viața și după sesiune.

𝐒𝐭𝐮𝐝𝐲 𝐠𝐫𝐨𝐮𝐩 𝐢̂𝐧 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 – e grupul potrivit pentru cei care au nevoie de un citat motivațional, de o idee în plus pentru un playlist care să îi însoțească până la examen, de un cuvânt de încurajare când ”nu au picat pe subiect” sau de un grup de prieteni alături de care să se bucure când au obținut nota mult visată.

Înscrie-te într-unul sau mai multe grupuri și fă din sesiunea asta prilej de a cunoaște prieteni noi.
Activitatea grupurilor va începe odată cu sesiunea, așa că înscrie-te până în 18 ianuarie, ora 12:00.

https://forms.gle/vQ4eyP8FBD1N2uxJ6