Webinar – Cum aleg masteratul? (16 iunie)

”Să urmez un master în țară sau în străinătate?”, ”Să îmi continui studiile în domeniul absolvit sau să încerc ceva complementar?”, ”Să aleg un program ce îmi permite să lucrez pe parcursul studiilor sau unul ce presupune un calendar cât mai încărcat?”… Ți-ai petrecut și tu nopțile încercând să găsești răspunsul potrivit? Spre deosebire de problemele de matematică, problemele de viață sunt mai complexe și rezultatul lor nu poate fi verificat imediat ca să putem răsufla liniștiți știind că am luat decizia corectă. E nevoie de timp pentru a cuantifica beneficiile unei alegeri. 😊
Dar literatura de specialitate ne arată câțiva factori esențiali ce ne influențează deciziile. Și dacă nu putem fi siguri că alegerile noastre sunt corecte, putem învăța cum să facem ca ele să fie responsabile. Oportunitatea de învățare, stabilitatea unui loc de muncă la care am acces în baza studiilor, flexibilitatea programului, proximitatea față de cei dragi, resursele financiare, valorile organizaționale sunt câțiva dintre factorii ce prezic modul în care noi luăm decizii de carieră.
Marți, 16 iunie, alături de psiholog dr. Oana Ghimbuluț te invităm să afli care sunt acei factori pe care îți bazezi tu deciziile, ce înseamnă o alegere asumată și informată în ceea ce privește cariera și care e rolul masteratului în planificarea traiectoriei profesionale.

Pentru înscrieri, te rugăm să accesezi link-ul de mai jos și te vom contacta pe email.

https://forms.gle/ni5WRg8Lra93sb4o9

MAI MULTE EVENIMENTE