Webinar – Managementul timpului in sesiune (12 iunie)

Timpul nu e ceva ce găsești întâmplător, timpul e ceva ce ai. Să spui că nu găsești timp e ca și când ai anunța că nu găsești aer. Dar să ai timp și să nu prea știi ce să faci cu el…ei bine, asta e altceva!

Cu toții avem timp! 24 de ore zilnic, 60 de minute în fiecare oră. Doar ca uneori îl gestionăm deficitar. Nu știm cum să ne organizăm, ce să prioritizăm, uităm că randamentul nostru e diferit în funcție de nivelul de oboseală.

Altături de dr. Oana Ghimbulut (psiholog Centrul de Cariera, Alumni si Relatia cu Mediul de Afaceri) discutam in 12 iunie, de la ora 18:00 despre managementul timpului – cum facem astfel încât timpul pe care îl avem să fie suficient pentru tot ceea ne-am propus.

Dacă încerci să înveți toată materia în ultima noapte, dacă încerci să faci un proiect de la zero în ultima oră, dacă nu mănânci, nu dormi, nu ieși la o plimbare cu prietenii…NU e pentru că nu ai timp, e pentru că nu prioritizezi nimic din cele de mai sus.

Dacă vrei să descoperi strategii de gestionare a timpului, completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pe mail pentru a-ti trimite link-ul de participare.

https://forms.gle/3rtyM8EyMn5GojEp6

MAI MULTE EVENIMENTE