Webinar – Lectii de antreprenoriat (7 mai)

Cum e cand esti propriul tau sef ? Unii alegem sa fim antreprenori pentru ca am cazut in capcana mitului conform caruia sefii nu lucreaza, sefii deleaga. Unii luam calea antreprenoriatului pentru ca ”nu vrem sa lucram pentru altii”…

Dar sunt o seama de oameni ce inteleg ca antreprenoriatul inseamna sa ai viziune, sa muncesti necontenit, sa iti placa sa dezvolti, sa fii responsabil pentru tine si pentru altii. Antreprenoriatul nu e calea usoara si sa fii propriul sef nu inseamna sa iti aprobi multe zile libere.

Ciprian Borsan, fondatorul agentiei de online marketing, Harpoon, fondatorul clubului de antreprenoriat Maramures Business Club, organizator a zeci de evenimente de tip business are sa ne vorbeasca despre cum sta treaba cu antreprenoriatul. De ce ne ajuta sa avem competente din aceasta sfera, ce inseamna cu adevarat sa fim proprii nostri sefi, ce obstacole putem intalni pe drum, cum arata iluziile nefondate si care sunt adevaratele castiguri.

Daca vrei sa il cunosti mai bine pe Cipri, te asteptam joi, 7 mai, ora 18:00 la un webinar gratuit destinat tuturor celor interesati de dezvoltarea lor profesionala.

Pentru inscrieri, te rugam sa folosesti formularul de mai jos. Vei primi pe mail link de acces la webinar.

https://forms.gle/p1KJa1iJgnnBjH9v8

MAI MULTE EVENIMENTE