PRACTICA LA CCOPA

Pe parcursul semestrului 2 ai oportunitatea de a face practica în cadrul Centrului de Carieră, Orientare Profesională și Alumni, UBB. Activitățile îi vizează în primul rând pe studenții de la Psihologie (nivel licență și master), însă, dacă găsești o activitate de interes pentru tine și vrei să lucrezi alături de noi, scrie-ne în privat și cu siguranță găsim o soluție care să vină în întâmpinarea intereselor tale.

DE CE?

Alături de noi dezvolți competențe specifice unui consilier.
  • Abilitatea de a transfera în limbaj de interfață concepte și teorii specifice domeniului psihologiei, mai precis din sfera rezilienței profesionale
  • Abilitatea de a construi activități practice pentru consiliere individuală și de grup
  • Abilitatea de a implementa exerciții de consiliere și orientare profesională, atât la nivel individual cât și de grup.

CE?

Activitatea presupune:
  • Identificarea de materiale științifice relevante pentru construirea de materiale ce vizează dezvoltarea competentețelor reziliente în carieră
  • Crearea de fișe de lucru și exerciții pe baza teoriilor din domeniul rezilienței în carieră
  • Aplicarea în cadrul jocurilor de rol a fișelor de lucru și a exercițiilor create.

CINE?

Studenții de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, nivel licență și master. Avem un număr limită de locuri: maxim 20 de persoane pot face practica alături de noi pe parcursul semestrului 2.

CÂND?

Activitatea se desfășoară online, pe baza unui program adaptat orarului de studiu al persoanelor ce se înscriu.

DEADLINE PENTRU ÎNSCRIERI: 3 APRILIE 2023