Webinar – Susținerea lucrării de licență (15 mai)

Și tu ai impresia că se scurge viața din tine pregătindu-te pentru examenul de licență?

Saptamana trecuta am avut un webinar despre sustinerea lucrarii de licenta. Si pentru ca mai multe persoane au cerut sa il mai sustinem o data, incercam sa facem acest lucru. Asa ca…daca ai de sustinut licenta sau disertatia anul acesta si nu ai fost in 15 la webinar, randurile de mai jos se prea poate sa fie de interes pentru tine.

20 mai, începând cu ora 19:00, alături de psiholog dr. Oana Ghimbuluț vom discuta despre susținerea examenului oral – cum pregătești prezentarea licenței, dacă ai sau nu nevoie de un suport scris, ce faci cu emoțiile din timpul prezentării, cum te raportezi la comisia de evaluare, cum abordezi întrebările și alte temeri ”de sezon”.

Licența nu e o glumă, dar tu știi asta deja. E ocazia ta de a arăta ce ai învățat în toți anii de facultate. Fără a aduce mai multă presiune decât e nevoie, împreună vom descoperi ce ține de tine, ce poți face tu pentru ca performanța din timpul prezentării să fie cât mai bună, indiferent cine e în comisia de evaluare.

Chiar dacă nu ai finalizat deja lucrarea de licență, te așteptăm să învățăm cum anume pregătești prezentarea odată ce ai trimis spre coordonator ultima variantă ”licență final” 😊

Pentru înscrieri, accesează link-ul de mai jos. Te vom contacta pe mail pentru delatii legate de accesarea platformei online.

https://forms.gle/To2dyfRFRSRg3zER8